Rafael Nadal: Tenisi ka nëvojë për evolucion

Tenisti fitues i 14 turneve Grand Slam, Rafael Nadal, është i mendimit se ka ardhur koha që të mendohet seriozisht për disa ndryshime në tenis dhe se, me këtë rast, duhet të dëgjohen me kujdes edhe tifozët. “Mendoj se ne duhet ta orientojmë sportin tonë në drejtimin që duan tifozët dhe, të them të drejtën,

Vazhdoni leximin →