Edhe Zverev pohon se Danil Mevdevedi mund të quhet Numri 1

Rivali i tij i finales së Shangait nuk pati dyshim. Aleksandër Zverev deklaroi se Danil Medvedevi mund të cilësohet si tenisti më i mirë në botë për momentin. Me gjashtë finale radhazi, rusi po arrin nivele, që mund të pretendohen vetëm nga Nadali, Federeri apo Gjokoviçi, dhe shpejt pritet të synojë numrin 1 të botës

Vazhdoni leximin →