Trajneri Gjoka i kërcënuar? Me policë do t’i mbrojmë edhe trajnerët…

Qënka kërcënuar trajneri Gjoka në prag të ndeshjes Vllaznia – Kamza, vjen lajmi nga Shkodra dhe “shqiponjat” kanë qarkuar fushën ku stërvitej Vllaznia. Cili e ka kërcënuar trajnerit e Vllaznisë? Sipas zakonit të vjetër në kësi rastesh, nuk thuhet asgjë më shumë. Kush duhet ta mbrojë  trajnerin kur ndihet i pasigurt për të ushtruar profesionin? 

Vazhdoni leximin →