Starova dhe De Biazi  në garë, cili bën ndërrime më të dëshpëruara..

Shpeshherë, futbolli imagjinar është më argëtues se futbolli i luajtur dhe rasti flagrant që kemi zgjedhur, bashkon dy personazhe që nuk shkëmbejnë dashuri me njëi-tjetrin, Starovën dhe De Biazin. Sapo kemi  humbur ndeshjen dhe kokën me Izraelin, një lumë komentesh ka vërshyer për të përmbytur  gjithë  vendin. Të gjithë kanë të drejtën e tyre, të

Vazhdoni leximin →

Pse Mavraj ia faturon 3 golat e humbjes policisë, që bëri autogol me tifozët

Një deklaratë e mbrojtësit Mavraj, ka qënë tepër e veçantë, të paktën kështu të krijon përshtypjen për alibinë pas ndeshjes me Izraelin: “ U krijua panik dhe stres, policia përçau edhe tifozët kuqezi”. Sa herë që humbasim me  përmasa, sa më shumë gola mbledhim në portën tonë, aq më shumë rritet edhe dashuria për tifozët. 

Vazhdoni leximin →