Andrea apo Sula, është vetëm çështje emri

Spektakël i garantuar nga futbolli shqiptar, superndeshje, studio që shkëlqejnë dhe ku diskutohet me shumë pasion. Fatkeqësisht jemi të mposhtur nga shtypi, nga ekranet, nga një mori informacionesh që po tentojnë dhunshëm të na bindin, se jemi duke jetuar në një tjetër realitet. Një mori futbollistësh të huaj, të cilët po na shiten si investim

Vazhdoni leximin →

Fundi i marrëzisë…

Deri të shtunën, java e katërt e Kategoristë Superiore prodhoi një tabelë qesharake rezultatesh, nga ato që nuk ndodh t’i shohësh askund tjetër. Në katër ndeshje të luajtura, tre përfunduan 0-0 dhe vetëm kampionët që vazhdojnë të jenë ndryshe mundën të shënonin një gol. Por për të mos na e ulur optimizmin që na karakterizon,

Vazhdoni leximin →

Ata ikën…

Me pranimin e Kosovës në UEFA dhe FIFA, as që diskutohej që do të cënohej direkt Kombëtarja e Shqipërisë dhe vetëm disa optimist të lindur na mbanin shpresat gjallë që një gjë e tillë nuk do të ndodhte. E keqja më e madhe është se vinim pas një suksesi të madh në arenën ndërkombëtare dhe

Vazhdoni leximin →