De Biazi ynë më i mirë se trajneri i Italisë? Politika driblon..pa top

Në prani të shumë personaliteteve dhe diplomatëve, trajneri i kombëtares shqiptare të futbollit, Gianni De Biasi u vlerësua nga shteti italian me “Urdhrin e Yllit të Italisë”, i cili iu dorëzua nëpërmjet ambasadorit të Italisë në Tiranë, Alberto Kutilo. “Nuk është trajneri ai që bën golat, por De Biasi arriti para nesh, para politikës, që

Vazhdoni leximin →