Andrea apo Sula, është vetëm çështje emri

Spektakël i garantuar nga futbolli shqiptar, superndeshje, studio që shkëlqejnë dhe ku diskutohet me shumë pasion. Fatkeqësisht jemi të mposhtur nga shtypi, nga ekranet, nga një mori informacionesh që po tentojnë dhunshëm të na bindin, se jemi duke jetuar në një tjetër realitet. Një mori futbollistësh të huaj, të cilët po na shiten si investim

Vazhdoni leximin →

O president, ma jep mua Shpresën!

“Nëse do të më caktoje mua trajner të Shpresave, do të isha një ushtar i verbër i perandorisë. Të betohem, o president, se edhe sikur golat e gjithë botës të mblidhen tek porta e Shpresës, prapëseprapë, do të jem i përulur dhe i lumtur që do ju shërbej juve”.  Një ditë të bukur,ndofta një muaj

Vazhdoni leximin →

Dibranët i drejtohen Dukës: FSHF nuk është Parti që vetëm gënjen

Të gjithë e kujtojnë fundin e kampionatit të kaluar, kur për në Dibër ka udhëtuar vetë presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, i cili çuditërisht kishte marrë me vete bashkëpunëtorët më të afërt, por edhe trajnerin e ekipit Kombëtar, Xhani De Biazi. Në atë kohë askush nuk e kuptoi ekzaktësisht qëllimin e vizitës së pazakontë

Vazhdoni leximin →