Nga Cana tek Mavraj, kombëtarja lutet për Shqipërinë në fatkeqësi natyrore!

Nuk mund të mos reagonin ata që kanë mbrojtur dhe mbrojnë flamurin kuqezi. Futbollistë dhe ish-futbollistë të kombëtares së futbollit kanë reaguar rrufeshën pas lajmeve për tragjedinë natyrore në Shqipëri. Mërgim Mavraj shkruan: i shqetësuar nga tërmeti që ka goditur Shqipërinë dhe shqiptarët. Vëllezër dhe motra, ju ruajt Allahu i Madhërishëm! Kapiteni kuqezi fton që

Vazhdoni leximin →