Do të jetë sukses a zhgënjim italiani i Leisterit dhe Juves, I njohur nga Sormani?!

Erdhi nga Italia, dhe atje ka disa njohje. Adolfo Sormani synon të zëvendësojë Jasir Asanin, tashmë të larguar drejt Suedisë, dhe e ka një ide. Me kampionët e Shqipërisë, që stërviten në Antalia, është bashkuar një italian 25-vjeçar, të quajtur Davide Lorenco. Shtatlartë, 1.89 metra me rol lojtar krahu, ai njihet nga trajneri i Partizanit,

Vazhdoni leximin →

Dashuria italiane e Partizanit, pesë trajnerë në 4 vjet, pavarësisht dështimeve!

I prezanton drejtori sportiv apo presidenti, kjo ka pak rëndësi. Partizani duket se ka krijuar një varësi nga trajnerët nga Italia, dhe kjo nuk po ndryshon pavarësisht dështimeve njëri pas tjetrit. Vetë Adolfo Sormani, i përzgjedhuri më i fundit, është një rikthim, dhe teknikët nga “il bel Paese” janë ulur pesë herë në 4 vitet

Vazhdoni leximin →