Pa “gojë të liga”, Partizani i lumtur dhe me barazimin në Fushë Krujë

Një nga problemet më të mëdha në Superligën shqiptare është “opinioni”, pra gjykimi se një skuadër apo tjetra mund të ketë toleruar, apo manipuluar rezultatin, për çfarëdo lloj arsyeje. Kjo e shtunë duket se e lumturoi Partizanin, pasi barazimi në Fushë Krujë ndaj Kastriotit, duket se do ta shpëtojë nga dyshimet apo akuzat. Kryesuesit e

Vazhdoni leximin →