Shkëndija e Tetovës në kërkim të Elis Bakajt të lirë!

Ekipi i kategorisë së parë të kampionatit të Maqedonisë, Shkëndija e Tetovës, është e interesuar që të angazhojë në radhët e veta futbollistin Elis Bakaj. Ish-pjesëtari i përfaqësueses shqiptare, momentalisht, është pa klub, ndërsa stërvitet me Tiranën. Ai është një nga synimet e ekipit të lartpërmendur të Maqedonisë që përsëri do të përpiqet që ta

Vazhdoni leximin →

Nuk u ndahet shpirti, kryesuesit e kampionatit të gjithë në Antalia

Pas një gjysmë kampionati me rivalitet në fushë dhe jashtë saj, skuadrat kryesuese të kampionatit tonë, duket se nuk mund të jetojnë larg njëri-tjetrit edhe kur futbolli i luajtur është ndërprerë. Skënderbeu dhe Partizani kanë konfirmuar zhvillimin e fazës përgatitore në Antalia, por flitet që edhe Kukësi do të jetë në janar, pikërisht në qytetin

Vazhdoni leximin →