Udhëtim “alla Maradona” midis lavdisë dhe akuzës

Legjenda argjentinase e futbollit, Diego Armando Maradona, ndodhet në Napoli, me rastin 30-vjetorit të titullit të parë të kampionit të Italisë që fitoi, atëkohë, ky klub i qytetit që ndodhet në rrezë të malit të Vezuvit. Më 1987, Maradona i solli Napolit skudeton e parë italiane, ndërkohë që, edhe tre vite me vonë, “të kaltërit”,

Vazhdoni leximin →