Për Mbapenë e Ikardin, nuk ka klasike Paris SG-Marsejë!

“PSG atomizoi OM-në”, titullonte “L’Ekip”. “Klasikja PSG-OM, Mbape celebron golat e shënuar si një bebe që qan”, komentoi “Lë Parizien”. Ajo që ndodhi në “Park dë Prinses” ishte vërtet si një shpërthim eksplozivi, dhe dyshja Mbape-Ikardi bëri pluhur e hi kundërshtarin nga Jugu, që nuk mund të rivalizonte me kampionët. Përfundo 4-0, dhe PSG nisi

Vazhdoni leximin →